• Palletiseer oplossingen - Detail: Geformeerde laag

  Palletiseer oplossingen - Detail: Geformeerde laag

 • Transport oplossingen - Detail: Productlift

  Transport oplossingen - Detail: Productlift

 • Palletiseer oplossingen - Detail: Formeren van de laag

  Palletiseer oplossingen - Detail: Formeren van de laag

 • Transport oplossingen - Detail: Dozen toevoerbanen met bochten

  Transport oplossingen - Detail: Dozen toevoerbanen met bochten

 • Palletiseer oplossingen - Detail: Palletlading

  Palletiseer oplossingen - Detail: Palletlading

 • Transport oplossingen - Detail: Productliften

  Transport oplossingen - Detail: Productliften

 • Palletiseer oplossingen - Detail: Product manipulator

  Palletiseer oplossingen - Detail: Product manipulator

 • Transport oplossingen - Detail: Transportbanen

  Transport oplossingen - Detail: Transportbanen


Jasper aan het woord: ‘Er wordt gezegd: “Jasper, jij bent daar wel eens geweest, ga jij daar maar kijken”, en het is meteen jouw klant’

 

In deze serie laten we een medewerker van Nedpack Services aan het woord. Dit keer praten we met Managing Service Engineer Jasper. Wie is hij, wat doet hij, en wat vindt hij van Nedpack Services?


Wie is Jasper?
Ik ben 34 jaar oud en woon in Harderwijk. Ik heb een vriendin en een zoontje van bijna drie jaar. Mijn vriendin is in verwachting, ze is in maart uitgerekend dus ze is nu bijna op de helft, erg leuk! Mijn hobby is hockey, dat doe ik al bijna mijn hele leven behoorlijk fanatiek. Ik ga graag op vakantie naar Frankrijk, dat vind ik een mooi land. Ik ga dan naar het zuiden, naar het strand. De Atlantische oceaan vind ik mooi vanwege de hoge golven.

Jasper aan het woord

Wat is je achtergrond?
Ik heb de opleiding Werktuigbouwkunde MBO niveau 4 afgerond aan Landstede in Harderwijk. Tijdens die opleiding heb ik twee jaar stage gelopen bij Nedpack. Eerst heb ik stage gelopen in de constructie en montage. In mijn laatste jaar werd ik gevraagd om stage te komen lopen bij Nedpack Services. Dat heb ik gedaan en toen ik in 2007 mijn opleiding had afgerond, ben ik hier aan de slag gegaan.


Wat doe je bij Nedpack Services?
Ik ben Managing Service Engineer en ik verzorg het onderhoud van de machines bij klanten. Ik heb vaste klanten in Nederland en België, waarvan ik het aanspreekpunt ben en waarvoor ik alles doe. Ik doe de inspectie, waarbij ik kijk wat er aan de hand is of wat er vervangen moet worden. Daarna maak ik zelf de offertes, ga ik spullen bestellen, plan het onderhoud in en tenslotte voer ik het onderhoud ook zelf uit. Ik doe het totale plaatje zelf. Zo hebben mijn collega’s en ik allemaal onze eigen klanten.


Waarom werk je bij Nedpack Services?
Je hebt genoeg mogelijkheden om door te groeien. Je wordt heel vrij gelaten, als je daarmee om kan gaan is dat heel leuk. Wat je bij andere bedrijven ziet, is dat service monteurs alleen onderhoud uitvoeren. Iemand anders regelt het werk voor je, of je zit op kantoor en je doet alleen de planning. Hier doe ik alles zelf, dat vind ik heel leuk.


Hoe is Nedpack Services als werkgever?
Heel goed, ik ben dik tevreden. Ik kan altijd bij hen terecht, het is een echt familiebedrijf. Toen ik hier kwam, waren we met 25 man. Onderhand zijn we met bijna 80 man, maar het blijft nog steeds familie. Zo voelt het ook wel een beetje, je belt elkaar op en iedereen staat voor je klaar. Het is gewoon een goede werkgever.


Hoe heb je je bij Nedpack Services ontwikkeld?
Je wordt hier heel vrij gelaten, daar moet je mee om kunnen gaan, maar daar leer je wel het meeste van. Er wordt gezegd: “Jasper, jij bent daar wel eens geweest, ga jij daar maar kijken”, en het is meteen jouw klant. Jij bent verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem en daar leer je heel veel van.


Waarom raad je anderen aan om bij Nedpack Services te komen werken?

Het is een hele leuk groep collega’s en het werk is leuk en afwisselend. Er is genoeg uitdaging, genoeg redenen om hier te komen werken. Ik vind het gewoon hartstikke leuk!


Ben je enthousiast geworden en wil je ook werken bij Nedpack Services of Qimarox? Bekijk dan de openstaande vacatures op onze websites!